Bokstavlig jympa

15 Jan 2016

Sång och hålligång – kan det någonsin bli fel? Alfabetssånger består av en cd och sångtexter, en sång för varje bokstav. De barn som har börjat intressera sig för bokstäver blir extra nyfikna på just ”sin egen” bokstavssång. Det är ändå en skiva där man som pedagog eller lärare behöver vara med och leda. Och kanske är det just därför som barnen gillar den så mycket eftersom vi engagerar oss i musiken tillsammans. Till varje låt står enkla rörelsetips som även lämnar utrymme till att improvisera och anpassa rörelserna till barnens ålder. Bosse Sjöholm har komponerat rak, enkel och medryckande musik och låtar som Pelle Pingvin och Lejontass där man både får smyga och ryta utmärker sig hos barnen.

alfabetss%c3%a5nger.jpegAlfabetssånge – musikjympa med Smultron & Sång

Kulturverkstan

Jobbar du fast du är sjuk?