Läs senare

Alltid kalas när Jompa är med

08 aug 2017

Alltid kalas!

Jompa

[John Landenfelt]

Vad kul med en barnskiva med sköna beats och rap. Introlåt­en Gå på kalas gjorde dock att jag ville stänga av direkt och jag vet inte än om låten är ett skämt eller inte vilket gör det hela väldigt roligt.

Alla får vara med har ett härligt budskap och ett fantastiskt skönt beat i refrängen. Jag suckade högt när jag möttes av en låt med namnet Zlatan men efter att ha lyssnat på detta uttjatade tema fick jag äta upp mina fördomar då låten har en twistad text där han leker med orden på ett härligt sätt.

En bonnagård är en version á la 2017 av klassikern Per Olsson hade en bonnagård där han väver in det klassiska ”iaiiaioh” på ett smart sätt. Jag hoppas och tror att Jompa får vara med på många kalas framöver!

Fråga

Vad tror du skulle kunna locka fler att bli förskollärare?

Loading ...

ur Lärarförbundets Magasin