Driver blogg om kreativa barn

11 nov 2014

Jag är en 25-årig förskollärare som arbetar på Trädgårdsstadens förskola i Skövde kommun. Jag driver även en egen blogg vid namn: kreativabarn.blogspot.com
Den innehåller inspiration, idéer kring lärmiljöer och kreativitet i förskolan. Jag har länge haft en passion för kreativt tänkande i pedagogisk verksamhet. Nytänkande och massvis med tips kring material!

Min målgrupp är främst andra verksamma pedagoger inom förskolan. Men även föräldrar och lärarstudenter.

Jag har även genom bloggen fått möjlighet att nätverka med andra pedagoger. Detta har varit otroligt givande. Bland annat har jag fått kontakter med förskollärare i USA som jag har fått möjlighet att utbyta idéer tillsammans med.

Jag har hittills fått ett väldigt positivt gensvar på bloggen vilket är väldigt kul.

Min ambition nu är att nå ut till ännu fler pedagoger för att kunna inspirera och få möjlighet att nätverka och utbyta idéer tillsammans.

Välkommen att titta in på bloggen!

Om du får önska dig vad du vill inför det nya förskoleåret 2020 – vad väljer du då?