Boktips från er läsare

För ett tag sedan efterlyste vi boktips om vad som går hem bland barnen. Här kommer tre av alla era tips. Fyll gärna på under kommentarer.

16 mar 2014
Underbara familjen Kanin.

Mimmi Carlsson rekommenderar starkt sagorna om familjen Kanin: ”Helt fantastiska, lite småläskiga och underbar humor. Klar favorit hos mina förskolebarn och mina egna.”

Samlade sagor om den underbara familjen Kanin
Jonna Björnstjerna
Bonnier Carlsen

Jennie Linusson tipsar om Moa och Samir i lekparken: ”Barnen (2,5-åringar) älskar verkligen boken vilket ledde till att vi började jobba med den i ett projekt och barnen leker nu Moa och Samir en stor del av tiden varje dag.”

Moa och Samir i parken.

Moa och Samir i lekparken
Siv Widerberg
Mati Lepp
Rabén & Sjögren

Viktiga kartor.

Jonas Mattson slår ett slag för Sarah Sheppards kartbok – men rekommenderar även hennes dinosaurieböcker.

Viktiga kartor för äventyrare och dagdrömmare
Sarah Sheppard
Bonnier Carlsen

Om du får önska dig vad du vill inför det nya förskoleåret 2020 – vad väljer du då?