Läs senare

Vill behålla semesterlugnet

10 sep 2018

Efter en lång, lugn och varm semester laddar jag nu för att börja jobba igen. Ska så klart bli jättekul att träffa alla ”mina” barn och fina kollegorna. Men det som oroar och gnager i mig är att jag inte vill bli hyperstressad och gå upp i varv direkt. Vill kunna bevara sem­esterlugnet i kroppen.

Alla mina intentioner om att den här hösten ska jag minsann få till en superbra struktur, ha tid för livliga yrkesdiskussioner i arbetslaget, läsa en ny fack­bok, fördjupa utvärderingsarbetet, reflektera, njuta av fina stunder i barngruppen … och kanske, kanske börja träna igen. Men hur fasen gör man?

Det skulle jag vilja läsa om i tidningen.

Skriv till oss!

Skriv till forskolan@lararforbundet.se eller Tidningen Förskolan, Box 12239, 102 26 Stockholm.

Använd gärna signatur, men redaktionen måste ha namn och adress. 

Skriv inte längre än 1 500 tecken, inlägg kan kortas av utrymmesskäl.

Fråga

Vad tror du skulle kunna locka fler att bli förskollärare?

Loading ...

ur Lärarförbundets Magasin